+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Hotel Kristin Hrádek Recenze

Hodnocení hotelu

87%
Velmi dobré

dle 31 recenzí

  • Personál

    92%
  • Čistota

    93%
  • Vybavení

    86%
  • Pohodlí

    85%
  • Poměr cena/kvalita

    82%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Kateřina Hlavsová

mladý pár, 28.11.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Vstřícné a milé chování perzonálu,prostředí a čistota.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Iva

dospělý pár, 30.9.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Vše bylo super..

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Michal Freund

mladý pár, 16.7.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Tomáš Krejčí

rodina s malými dětmi, 15.7.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Myslím, že celý pobyt v hotelu byl příjemný.

  • Jediné co mi vadilo, že jsem v televizi chytil pouze 3 české programy.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

mladý pár, 26.5.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Saubere Zimmer, sehr ruhig, direkte Wanderverbindungen, gutes Essen, fairer Preis

  • Kein deutsches Fernsehprogramm, sehr geringer Wasserdruck für Warmwasser.

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 8.5.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jan

dospělý pár, 1.5.2017

K.L. Česká republika

  • Celkové hodnocení
68 %
  • Poloha hotelu v lesích Ochota obsluhujícího personálu

  • Přehnané papírování a určitá odměřenost na recepci Špatná zvuková izolace v kombinaci s chováním německých hostů

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Miloš Matějka

dospělý pár, 23.4.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 13.10.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %
  • Počasí

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

mladý pár, 29.7.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
48 %

(bez textového hodnocení)

Personál
2
Služby
4
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Tomáš Krejčí

jednotlivec, 23.7.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Stanislav Zemek

dospělý pár, 9.7.2016

Uherské Hradiště Česká republika

  • Celkové hodnocení
68 %
  • To je vskutku perla v přírodě,kterou si však manažer hotelu zasadil do nepatřičné polohy ušetřit na hostech.

  • Na to,jak nádherná je to lokalita vše kazí špatný přístup personálu.Snídaně je na úrovni Balkánu.Již jsme toho doma i v cizině hodně procestovali, ale s tak špatnou nabídkou snídaně jsme se dlouho nesetkali.

Personál
6
Služby
4
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 23.6.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
76 %
  • a) Ochota a přívětivost personálu (slečen servírek).

  • a) Výrazné zhoršení jídla co do sortimentu i kvality (ve srovnání s rokem 2015) a neúměrně vysoké ceny jídla. b) U hotelu **** by člověk předpokládal alespoň ledničku v pokoji - pokoj je ovšem malý.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Sylva Doležalová

dospělý pár, 6.5.2016

Břeclav Česká republika

  • Celkové hodnocení
76 %
  • Hotel je ve velmi krásném okolí

  • Byli jsme spokojeni,jen příště budeme požadovat pokoj v přízem

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 1.4.2016

Deutsch

  • Celkové hodnocení
76 %
  • Es könnte eine Kofferablage und ein Stuhl im Zimmer hinzugefügt werden! Freizeitangebote fehlen - Sauna, Fitness o.a.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 17.11.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Krasne udelane pokoje

  • Libilo se mi vse

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jiří Černý

rodina se staršími dětmi, 1.11.2015

Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Beate

rodina se staršími dětmi, 22.8.2015

Deutsch

  • Celkové hodnocení
76 %
  • Wir fühlten uns gleich im Hotel willkommen. Das Personal war sehr um die Gäste bemüht. Fast alle verstanden und sprachen gut deutsch. Die Bedienung im Restaurant war sehr zügig und das Essen lecker, großes Lob an die Küche. Auch die Zimmer waren geschmackvoll eingerichtet und sauber.

  • Spazieren gehen in unmittelbarer Nähe des Hotels erwies sich als schwierig. Deshalb wollten wir abends etwas fernsehen. Leider war es nicht möglich , deutsche Fernsehsender zu empfangen.

Personál
9
Služby
7
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Jiří Fait

dospělý pár, 20.7.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Krásné ubytování v luxusních pokojích, příjemný a ochotný personál, výborné domácí pokrmy.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Kamil Matoušek

dospělý pár, 8.3.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Příjemný pobyt, vrátíme se...

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10